19 Haziran 2013 Çarşamba

Astral Seyahate Çıkıyoruz

Astral Seyahate Nasıl Çıkılır?

Gelelim herkesin merak ettiği kısma. Arkadaşlar herşeyde başarıyı sağlayan 2 etmen burdada başarıya ulaşmak için en önemli şey :Cesaret , Sabır ("cesaret tamamda şu sabır olmasa ne güzel olurdu" mu dedi biri?)
Cesaretin önemi astral seyahate çıkış aşamasında korkarsanız, bu dikkatinizi bozucak en büyük şeydir ve sizi nerdeyse 0 noktasına götürür. Sabır ise (muhtemelen) ilk 5 seferde (bu sayı daha az yada daha çok olabilir) yapamayacağınız için şevkinizin kırılmamasını sağlayacaktır.
Hala geçemedik yav şu astral seyahate diyorsunuz ama başarı yüzdesini arttırmak için yapılan şeyler hep bunlar. Şimdi astral seyahate çıkıcak kişi belirlediği bir tarihte (bu yazıyı okuduktan 2-3 gün sonrası olabilir) astral seyahate çıkmak için beynini şartlandırır.
Yapmanız gereken "Ben Cuma akşamı 23.00 da astral seyahate çıkacağım hiç korkmayacak ve başarılı olacağım" bu telkini kendinize vermeniz başarı yüzdesini çok fazla arttıracaktır.


Beklenen gün ve saat geldi şimdi ne yapacağım?


Astral seyahat yapmak için gerekenler kısmındaki gerekliliklerin oluşturulması gerekiyor. (o tarihte ailen-iz veya evde başka biri olucaksa baştan onuda uyarın bu telkini kendinize verip o gün o saatte rahatsız edilmek istemezsiniz o kadar beklemişsiniz)
Oda iyi havanlandırılmış olmalıdır (parfüm , sigara vb. herhangi bir koku olmamasına özen gösteriniz)
Oda sıcaklığı ne sizi üşütücek kadar soğuk nede sizi terletecek kadar sıcak olmalıdır tam ortasında olmalıdır. (bu gerekliliği kıyafet seçimleriyle tamamlayabilirsiniz ama mümkünse çıplakken ayarlamaya çalışın)





Astral Seyahate Çıkıyoruz
-Yatağa uzanın, elleriniz vücudunuzun yanında parmakların arası kapalı
-Zihninizi boşaltmanız gerekiyor (TAMAMEN)
-Gözünüzü kapatıp önünüzdeki karanlığa odaklanın
-Üstünüzde yorgan ve başınızın altında yastık olmamalıdır
-Odaklandıktan sonra nefeslerinizi dinleyin , çıkış nefes verdikten sonra olacaktır bunun için , nefes alış-verişiniz yavaş olsun ve nefes verdikten sonra nefes almak için biraz bekleyin
-Bi zaman sonra nefes alış-veriş sesiniz duyulmayacak ve kulağınızda uğultu oluşacaktır (hop bi sakin ahanda oluyo valla çıkacam galiba falan gerek yok zaten çıkıcaksınız böyle yapmanız sadece süreci uzatır sakin olun hiç bir şey düşünmüyorsunuz UNUTMAYIN)
-Bi üstteki cümledeki şey olmaya başladığı anda alttakilerden birini seçin ve yapın :

İpe Tırmanma : İpi düşünmeyin bir şey görmeye çalışmayın sadece o tırmanma hissini yaşayın. Bedeninizin yükseldiğini düşünün.

Merdivenden İnme Hissi : Merdiveni düşünmeyin sadece inme hissini yaşayın boşlukta kalıyormuşsunuz gibi.

Çember Tekniği : Gözleriniz kapalıyken kafanızı oynatmadan bir çember çizmeye çalışın. Sürekli çizdiğiniz çemberin üzerinden tekrar çizin. Bir süre sonra o çember parlaklaşacak ve içinde bir surat belirecek o surat sonra sizin yüzünüz olacak ve bir anda ayrılacaksınız çemberin içinde çizdiğiniz yüz olacaksınız ve yukardan kendi bedeninize bakıyor olacaksınız.

Bunun dışında ; uçma hissi , düşme hissi , fırlama hissi , roket gibi kalkma hissi gibi şeyler denenebilir.

Astral Seyahatte kontrol nasıl sağlanır?





Uçma ve ışınlanma olarak iki yöntem vardır. Işınlanma için gideceğiniz yeri daha önceden görmüş olmanız hatta duruma göre daha önce bulunmuş olmanız gerekir.
Fakat uçarak istediğiniz yere gidebilirsiniz.Uçma eylemi için uçma hissi yaşamaya başlar ve bir joystik gibi kendinizi kontrol edebilirsiniz.
Hız, yükseklik ve alçaklık sizin dilediğinize göre gerçekleşir.Aşırı tepkili ve düşünceli olursanız astral seyahat biter.
Dingin ve sadece hissederek hareket etmelisiniz. Örneğin uçarken bi saniye bi kızların yatakhanesine gideyim diyemezsiniz düşünce olumlu yada olumsuz olsun olayı bozar.
Önemli olan bir şey düşünmemek (DÜŞÜNCE KONTROLÜ) sadece orda olmayı isteyin o kadar, orayla ilgili hayal kurmayın.Tamamen düşüncesiz ve tepkisiz olmalısınız.

Astral Seyahate çıkmamı kolaylaştıracak şeyler var mı?



Meditasyon, zihninizi boşaltmanıza yardımcı olur ve düşüncelerinizi daha kolay yönetmek için yararlıdır. 
Daha önceden telekineziyle uğraştıysanız bununda yararı olabilir.
Önemli olan heyecanlanmayıp düşüncelerinizi kontrol etmek olduğu için bunu gerektiren herhangi bir işle uğraşmanız bile size fayda sağlayacaktır.
I-Doser den Astral Projection dozuda işinize yarayacaktır. BU KONUYA bakmanızda yarar var, astral projection dozunun kullanımı hakkında başarılı bir çalışma. 
Gece tamamen alakasız bir saate alarm kurup 5-10dk oyalanıp denemenizde başarı oranını arttırabilir.

Astral Seyahate çıkarken ki belirtileri almam için sadece yatıp kafamı mı boşaltıcam?



Arkadaşlar ne yazık ki bu sorunuza %100 kesin bi cevap veremem(kimsenin veremeyeceği gibi). Bunun nedeni herkes deneyerek kendi yöntemini bulur. Ben astrale çıkmadan önce hep Astral Projection dozunu dinlediğim için alıyorum belkide etkileri. Bazıları sadece yatıp kafasını boşalttığını söylüyor (etki almalarının sebebi kafalarını ne kadar boşaltmış olsalar bile yinede Astral Seyahat yapma amacıyla yattıkları için olabilir).

NOT: Arkadaşlar bazı yeni başlayan arkadaşlarımız astral seyahate çıkmaya deniyor ve 10 saniyeliğine çıkıyor sonra heyecandan geri dönüyor ve tekrar çıkmayı deniyor. Arkadaşlar bunu yapmayın bi kere çıktıysanız en az 2 gün sonra deneyin. Ama siz bu gün 2 gün içindede astral seyahat için bir şey yapmak istiyorsanız meditasyon yaparak düşüncelerinize kontrol sağlamayı deneyebilirsiniz.


NOT: Astral seyahate çıkmadan 2-3 saat önce yemek yemeyin. Sindirim sisteminizin çalışması sizin çıkışınızı zorlaştırır (bazen engeller).


NOT: Ruh çıkışının olduğunu hissettiğiniz anda sakin olun, onu yukarı doğru ittiğinizi düşünün, onun çıkışını kolaylaştırın.


NOT: Astral çıkış sırasında vücudun değişik yerlerinde seğirme , kulakta çınlama , tam çıkış anındada çatırdamaya benzer sesler duyulabilir çok doğaldır. Tecrübe ve zamanla bunlar geçecektir.


NOT: Astral Seyahatte yeniyseniz sabah kalktıktan sonra 15-20 dakika oyalanıp öyle çıkmayı deneyin. Bunun nedeni gece vakti tüm günün yorgunluğu, düşünceleri, stresinin toplanmasıdır. Bu kadar çok şeyle başa çıkıp Astral Seyahat yapmak biraz tecrübe ister. (yapamazsınız demiyorum fakat başarı yüzdesini çok düşürür)


NOT: Arkadaşlar tek yapmanız gereken bir kere çıkabilmek bundan sonrasında olayı tecrübe ettiğiniz için çıkış çok kolay olacaktır.



YAKINDA KENDİ DENEYİMLERİMİ DE YAZACAĞIM BEKLEMEDE KALIN :)
Sizde kendi yaptıklarınızı bloğumda görmek isterseniz e-mail ile bana iletebilir yada yorum olarak yazabilirsiniz . 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder