30 Temmuz 2012 Pazartesi

İ-Doser

I-Doser Nedir?


İ-Doser insanların beyin dalgalarını etkileyip duyulan sesle dozların hissedilmesini sağlar. Örnek verecek olursak mutluluk dozunu alınca mutlu olur , hayal gördüren dozu alınca da gözü açık bir şekilde hayal görmeyi sağlar . Tabi ki etkileri dozun gücüne göre değişiyor .

Gerçekten İşe Yarıyor mu?


Evet gerçekten işe yarıyor bu bilimsel olarak kanıtlanmış bir yöntem fakat bazı kişilerde ilk denemelerde olmuyor bunun için eğer ilk denemelerinizde olmuyorsa daha ağır dozları denemelisiniz. Daha ayrıntılı bilgiyi yazılarımın devamında vereceğim . 

Ne Kadar Etkili?

Etkisi dozun gücüne göre değişiyor .
Dozlerın güçleri ; Moderate(Orta) , Strong(Güçlü) , Very Strong(Çok Güçlü) , VERY Strong(ÇOK Güçlü) , Very Very Strong(Çok çok Güçlü) olarak ayrılıyor .
Dozlar ilk kullandığınızda etkili olmayabilir . Ama ikinci veya üçüncü kullanışınızda beyin alışır ve daha etkili olur .

Herhangi Bir Zararı Var mı?

Tabiki yok! Hiç bir dozun, hiç bir şekilde yan etkisi yok .
Uyuşturucu dozları da bağımlılık yapmıyor tabi ki .


Nasıl kullanmalıyım?
Mp3'ü mp3 çalarınıza atın. Kulaklığınızı takın. Gözlerinizi bir bezle bağlayın (ortam yeterince karanlıksa buna gerek yok) , ve çalan sese konsantre olun. Doz bitmeden kapatmayın.
Mp3'ünüz yok ise telefonunuzun kulaklığıyla dinleyebilirsiniz , eğer ortam sessiz ise bilgisayar yada telefondan da konsantre olarak dinleyebilirsiniz .

Not: Epilepsi hastalarının kullanması sakıncalıdır. 


GELECEK YAZIMDA DOZLAR VE ETKİLERİ YER ALACAK LÜTFEN TAKİPTE KALIN .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder